dames skischoenen ROSSIGNOL KIARA sensor, transparent/grey, woman specific design
Gebruikt uitverkocht
Korting 70%
259 €

80 €

Toevoegen aan verlanglijst
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reference:
LK_0252
Fabrikanten:
ROSSIGNOL
Voor wie:
Dames
Type skiër:
Beginner / Recreatief / Gevorderde
Type skischoenen:
All mountain

De KIARA levert een comfortabele, royale pasvorm zonder alle bergprestaties op te offeren. Met een 104 mm "brede" pasvorm, behoudt de Kiara een voorgevormde voorvoet, een sterke hielkom en een asymmetrische teenendoos voor ongelooflijk comfort en ondersteuning, direct uit de doos. Sensor Fit-technologie biedt een oplossing voor alle veel voorkomende probleempassingsgebieden, en biedt een instapper en een meer gearticuleerd enkelgebied voor meer comfort, circulatie en warmte. De Kiara 60 is een veelzijdige all mountain boot met een royale pasvorm voor aspirant intermediate tot beginnende skiërs.

Specificaties :

- Laatste : 104

- Flex-index : 80

- Materiaal schaal : Polyolefine

- Bootboard : PU

- Materiaal manchet : Polyolefine

- Voeringstechnologie : Vrouwen Comfort Fit

- Thermische isolatie : Forefoot Polar Fleece

- Powerstrap breedte (mm) : 35 mm

- Voeringstong : One Piece Toe Box

- Aanpassing : 4 Micro

- Extra functies : 4e : Quickset 3 Posities 3rd : 3 Posities

- Gespenmateriaal : 100% Aluminium

Technologie :

- Diagonale gespen : Gepatenteerde diagonaal georiënteerde gespen zorgen voor een betere behuizing en pasvorm, en zijn gemakkelijker uit te lijnen tijdens het in- en uitstappen. De diagonale hoek trekt de voet terug in de hielzak voor meer ondersteuning.

- Sensor 104MM : Het opstartbord is versterkt in de voorvoet om twee contactpunten toe te staan met het zachte inzetstuk van de Sensor voor grotere tolerantie. De laatste 104 mm biedt zowel ondersteuning als comfort.

- Wijs manchet toewijden : Het vrouwenspecifieke ontwerp heeft een aanzienlijk lagere manchethoogte, een tulpvormige achterflare met geschulpte profiel om te passen en te vormen naar de natuurlijke kuitvorm van een vrouw.

- Dames Voering : Het vrouwenspecifieke ontwerp heeft een aanzienlijk lagere manchethoogte, een tulpvormige achterflare met geschulpte profiel om te passen en te vormen naar de natuulijke kuitvorm van een vrouw. Thinsulate™ of wollen voering in combinatie met een dons toe box zorgt voor optimale warmte voor de hele dag comfort.