skihelm/snowboardhelm SLOKKER BAKKA GRENZWERTIG 2019, WHITE/carbon, POLARIZING visor, PHOTOCHROMATIC visor
uitverkocht
Korting 77%
345 €

80 €

Toevoegen aan verlanglijst
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reference:
HE200026
Fabrikanten:
SLOKKER
Voor wie:
Unisex / Heren

Deze Slokker Bakka in Zwart skihelm met Vizier, is het topmodel van Slokker. Schitterend afgewerkt met leer en zelfs met reflector in de achterzijde van de helm, zodat achterliggers je zien bij slecht weer!

Deze Slokker skihelm heeft een uniek fotochroom vizier op de skihelm. Het vizier geeft een prachtig breed panoramisch gezichtsveld en kleurt mee tot wel 30%, zodat je klaar bent voor elk weertype!

Het vizier van deze Slokker Bakka beslaat niet door de ventilatie achter het vizier en is ideaal voor Brildragers, want je kunt je bril gewoon ophouden. De Slokker Bakka is bovendien voorzien van regelbare ventilatie, een zachte voering en de oorpads kun je bij warm weer afnemen. De maat van de skihelm kun je verstellen met een draaiknop voor een heerlijke pasvorm. Het vizier (cat. 2) is 100% UV werend, optimaal tijdens slecht zicht dagen en kleurt mee bij zonnig weer.

De helm heeft de Europese veiligheidsnorm CE EN 1077, voor ski- en snowboard helmen. De skihelm maat bepaal je heel makkelijk door de hoofdomtrek horizontaal te meten, ongeveer 2 cm boven wenkbrauwen en net iets boven de oren.