snowboard bindingen BURTON MISSION EST, IBK, VIOLET, THE CHANNEL
Gebruikt uitverkocht
Korting 80%
249 €

50 €

Toevoegen aan verlanglijst
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reference:
SV200006
Fabrikanten:
BURTON

Snowboard binding is volledig functioneel, maar sommige onderdelen hebben mogelijk een vervangen onderdeel, dat in kleur kan variëren.

XS:19-22.5 ; S:23-26,5 ; M:27-28.5 ; L:29-29.5 ; XL:30-32

De Burton Mission EST is in de jaren dat hij wordt verkocht uitgegroeid tot een ware klassieker. Een echte all-rounder voor alle rangen en standen, die graag een goede binding willen voor de hele berg. Uitgevoerd met comfortabele straps en een niet al te stugge highback, is dit de bindingkeuze van vele snowboarders, toen en nu. De baseplate is in de loop van de jaren wel wat veranderd, wat hem nog fijner doet rijden. Voor dit seizoen is de binding voorzien van de betere anklestrap, die zich nog beter en comfortabeler om je voet en schoen heen vormt. Meer precisie en nog meer comfort tot resultaat. Nieuwe kleuren om te matchen met je favoriete board.

Deze binding is te gebruiken voor alle niveaus in het snowboarden. Van beginner tot aan vergevorderd. Misschien zelfs wel tot aan expert. Of je nu door het park rijdt, strak carved op de piste, of een bochtje door de verse sneeuw maakt. Hij gaat mee met je op missie om de berg te veroveren.

Technische specificaties :

- Single Component 30% Short-Glass/nylon Composite EST Baseplate

- Single Component Canted Living Hinge Zero-Lean Hiback With Dialflad

- Reactstrap With Flex Slider and Gettagrip Capstrap

- Smoothglide Buckels

- SensoryBed Cushioning System