ski's VOLKL RACETIGER SL racing, powered by steel, XTD sensor woodcore + Marker Motion 11
uitverkocht
Korting 77%
635 €

150 €

VRAAG OVER HET PRODUCT ?
Toevoegen aan verlanglijst
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reference:
LY_0705
Fabrikanten:
VOLKL
Binding:
Marker Motion 11
Voor wie:
Unisex / Heren
Type ski:
Slalom
Type skiër:
Recreatief / Gevorderde / Expert

Randen en belag in perfecte staat.

De Völkl Racetiger SL is de Slalom race ski van Völkl. De Nieuwe Racetiger SL heeft een bredere tip en tail gekregen en dankzij de mini tip rocker is de ski net wat veelzijdiger geworden. Toch blijft de ski een echte racer die met snelheid geskied wil worden en uitblinkt in korte bochten carven. De grip is eindeloos en de ski heeft geen snelheidslimiet. Als je alles uit deze ski wilt halen moet je goed getrainde bovenbenen en een sterke techniek hebben. Echt een ski voor de serieuze en actieve skiër.

-UVO 3D:De UVO.3D is een vrij draaiende vibratie demper die gemonteerd is op de tip van de ski. Deze demper minimaliseert hinderlijke trillingen waardoor de ski beter te controleren blijft ongeacht snelheid of condities.

-3D.Glass:Door Glasfiber in een driedimensionale vorm en op bepaalde plaatsen zelfs in meerdere lagen te persen ontstaat een ski met verhoogde kantengrip en een levendig karakter. Hierdoor is de ski beter te controleren, ook op snelheid.

-Powered by Titanium:Een Titanium laag is aan de kern toegevoegd. Hierdoor ontstaat een dynamische en stabiele ski. Perfect voor hogere snelheden en hardere condities.

-Full Sidewall

-Volledige Sidewall constructie over de gehele lengte van de ski. Directe kracht overbrenging en goede demping over de hele lengte.

-Speedwall Multilayer Woodcore

-Een Sidewall constructive waarbij extreem stabiele lagen hout aan de buitenzijde van de kern zijn gelamineerd met daarbinnen zachtere en lichtere hout soorten. Hierdoor ontstaat een constructie met een betere krachtoverbrenging en kantengrip zonder serieus gewicht toe te voegen.