ski's ATOMIC VANTAGE 86 C 2019, grey, prolite, full sidewall, ligh woodcore + Atomic Warden 11
uitverkocht
Korting 52%
579 €

280 €

Toevoegen aan verlanglijst
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reference:
LY220168
Fabrikanten:
ATOMIC
Binding:
Atomic Warden 11
Voor wie:
Unisex / Heren
Type ski:
Freeride / Freestyle / All mountain / All round
Type skiër:
Beginner / Recreatief / Gevorderde

Randen en belag in perfecte staat.

De Atomic Vantage 86c is de smalste Vantage in de range. Dit is een All-mountain ski, bijvoorbeeld geschikt voor iemand die gewend is om op een traditionele ski te skiën en toe is aan een All-mountain ski. Deze ski is zonder titanium een lichte ski en daardoor wendbaar.

Prolite

Prolite technologie zorgt voor een volledig nieuwe kern. Deze kern met een dunne laag titanium zorgt voor veel power in de ski. Tevens zorgt deze dunne kern er voor dat de nieuwe Vantage ski’s lichter zijn geworden in gewicht!

Energy backbone

Op de houten kern van de ski word een laagje titanium toegevoegd om de spanning van de ski te kunnen beïnvloeden. In het geval van de Energy Backbone is dit de sterkste versie en toegepast bij de meeste All-mountain modellen. Dit om er voor te zorgen dat de All-mountain ski’s niet onder doen van de piste ski’s wat betreft flex en grip.

Carbon tank mesh

Een laag van gewoven carbon voeg stijfheid toe zonder dat ze ski zwaarder word.

Light Woodcore

Deze kern van Atomic is gemaakt van populieren hout, zorgt er voor om de ski’s zo licht mogelijk te houden zonder stabiliteit tijdens het skiën te verliezen. Tevens is dit een houtsoort die er voor zorgt dan de ski gedempt blijft.

Full Sidewall

De uit één stuk gemaakte side wall zorgt voor een natuurlijke flex en voor duurzaamheid van de ski.