dames ski's ATOMIC VANTAGE 85 W, light woodcore, white + Atomic Warden 11
Gebruikt uitverkocht
Korting 51%
529 €

260 €

VRAAG OVER HET PRODUCT ?
Toevoegen aan verlanglijst
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reference:
LY220197
Fabrikanten:
ATOMIC
Binding:
Atomic Warden 11
Voor wie:
Dames
Type ski:
Freeride / Freestyle / All mountain / All round
Type skiër:
Recreatief / Gevorderde / Expert

Randen en belag in perfecte staat.

Een uitkijkpost voor jou wanneer je van de berg afrijdt

De nieuwe Atomic Vantage 85 W is een veelzijdige, progressieve all-mountain ski voor dames - de opvolger van de Vantage Supreme en de perfecte keuze als je de piste leuk vindt maar ook af en toe graag poeder rijdt. Hij is onderdeel van Atomic's vernieuwde Vantage serie dus hij zit vol met nieuwe eigenschappen. Onder andere de Firewall, een extra volle sidewall voor geweldige krachtoverbrenging en kantengrip op harde sneeuw. De Lichte Houten Kern gemaakt van populierenhout is sterk maar erg licht. De 85 mm taille breedte, meer directieve shape en All Mountain Rocker in de punt en staart maken de Vantage 85 W een top performer in alle condities. Je maakt bochten alsof je droomt op zowel de piste als in zachte sneeuw.

Riding stijl

All-mountain ski voor piste, poeder en alles ertussenin.

Shape

Taps toelopende punt en staart - zorgt voor solide skiën in zware sneeuw en eenvoudige snelheidscontrole.

Profiel

De Vantage 85 heeft een sterke rocker in de punt en een zwakkere rocker in de staart, dit zorgt voor ruim drijfvermogen en helpt je de ski te controleren in zachte poeder. De mid-camber samen met de hogere kantendruk laat jou deze ski rocken op de helling, zelfs tijdens zware condities. De combinatie maakt dit de perfecte all mountain ski.

Flex

Medium flex voor goede prestaties en goede respons.

Constructie

Licht gelamineerde populieren houten kern voor minder gewicht en meer stabiliteit. De Atomic firewall sidewall constructie gebruikt extra dikke sidewalls om vibraties te verminderen en zorgt voor betere kracht overbrenging vanaf de kanten. Atomic kanten zijn gemaakt van gehard staal voor een lang leven en perfecte grip.

Eigenschappen

Light Woodcore

Firewall

Carbon Tank Mesh

Gestructureerde top sheet