ski's FISCHER RC4 WORLDCUP RC, air carbon titanium + Fischer Z13
uitverkocht
Korting 64%
759 €

280 €

VRAAG OVER HET PRODUCT ?
Toevoegen aan verlanglijst
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reference:
LY220324
Fabrikanten:
FISCHER
Binding:
Fischer Z13
Voor wie:
Unisex / Heren
Type ski:
Race / Reuzeslalom
Type skiër:
Recreatief / Gevorderde / Expert

Randen en belag in perfecte staat.

De Fischer RC4 Worldcup is de hollywood ster onder de slalom ski's. Zijn kermerkende gele kleur in een ontzettend strak jasje maakt hem dan ook zeer aantrekkelijk. Deze ski is niet alleen aantrekkelijk om hoe die eruit ziet maar ook nog eens om wat die kan. Het is een agressieve korte bochten ski of eigenlijk gewoon een slalom ski van hoog niveau. Met de Air Cabon Ti 0.8 is de ski verstevigd met zowel titanium als met carbon, carbon heeft eigenschap om de ski stabiel te houden en tegelijkertijd licht van gewicht te zijn. De Sandwich Sidewall constructie maakt de ski stijf en zorgt voor een heerlijke rebound" in de kort gesneden bochten.

Deze Fischer ski is niet meer weg te denken uit de slalom wereld. Zijn fantastische uiterlijk gepaard met z'n juiste ingrediënten maakt dit een top ski.

Dit Duitse bedrijf biedt een simpele en intuïtieve ski voor de racecarve-slalomcategorie, die nooit nerveus aanvoelt.

De kracht is zijn eenvoud.

De ski is nauwkeurig gecentreerd voor de ontwikkelde toerist die een strakke, snelle en nauwkeurige bocht wil en op zoek is naar een verlenging van de benen. Meer nog dan de nauwkeurigheid is het comfort en de vloeiende beheersing van belang. Daarom is deze ski 'Keuze van de reviewers' als een van de beste slalomski's voor volgend seizoen, ook vanwege het onverslaanbare comfort in alle omstandigheden.

Een ander voordeel van de ski is de wendbaarheid bij het overgaan van de ene hoek van de bocht naar de andere en dat de ski tot het uiterste gaat zonder dat de laars de sneeuw raakt.

De lichte en zachte structuur geeft een beetje mee op hardere sneeuw, zeker op hoge snelheden. In het algemeen is de ski gecentreerd en aanbevolen voor wie een uitstekende tourski wil die gemakkelijk alle soorten baan en de meest gevarieerde omstandigheden aankan.