snowboard NITRO MAGNUM TONE WIDE, Freeride, Progressive sidecut, Powerlite core, Bi-lite laminates, Directional shape, Roof Chop CAMBER
uitverkocht
Korting 54%
599 €

280 €

Toevoegen aan verlanglijst
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reference:
SN220149
Fabrikanten:
NITRO
Voor wie:
Unisex / Heren
Kromming:
Camber

Randen en belag in perfecte staat.

PRIJS IS ZONDER BINDING: U kunt de binding kopen volgens uw keuze in de sectie SNOWBOARD BINDINGEN.

Beste all-mountain/powder prestaties voor grote riders

De Nitro Magnum is een breed board dat even snel en moeiteloos manoeuvreert als een board met standaard breedte. Ontworpen voor grotere riders met grotere voeten. Dit boardontwerp vermindert teen- en hieloverhang zonder ook maar één procent van de prestaties op te offeren. De directionele vorm garandeert meer float in de poeder. Met de Dual Degressive Sidecut en de Power Pods tover je sensationeel goede carving bochten in de sneeuw.

Rijstijl

Dit brede board is perfect voor grote riders die hun vaardigheden over de hele berg willen perfectioneren. De beste prestaties voor diepe carve bochten op de piste en veel float in de poeder.

Vorm

Bij de directionele shape is de neus iets langer dan de staart. De bindingen en de sidecut zijn iets naar achteren geplaatst. Dit verhoogt de stabiliteit bij hogere snelheden en de lift in poeder. De Dual Degressive Sidecut combineert een kleinere radius in het midden met twee grotere radii in de nose en tail, waardoor het board relaxed te controleren en speels is. De Power Pods hebben een verlengde boardbreedte onder de bindingen, voor extra edge grip.

Profiel

Nitro's Cam-Out camber is een traditioneel camberprofiel met vroege en vloeiende overgangen in de nose en tail. Als resultaat krijg je een leuk en responsief board waarmee je haarfijne bochten kunt maken en toch vergevingsgezind bent.

Flex

De medium-stijve flex zorgt voor exacte controle en een snel reactievermogen van het board.

Constructie

De Powerlite Core is gemaakt van lichtgewicht, speciaal geselecteerd populierenhout voor massieve pop en ongeëvenaarde stabiliteit bij een laag gewicht. Het Reflex Core Profile is een dunner board profiel tussen de bindingen. Dit verbetert de torsie en zorgt ervoor dat je je board gemakkelijker kunt draaien. De Sintered Speed Formula HD Base biedt een hoge slijtvastheid, een verhoogde waxabsorptie en daardoor een hogere snelheid in de sneeuw.