dames snowboard SALOMON RUMBLE FISH 2019, Light blue EQ rad sidecut, True twin, Rockout CAMBER
uitverkocht
Korting 55%
549 €

250 €

VRAAG OVER HET PRODUCT ?
Toevoegen aan verlanglijst
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reference:
SN220150
Fabrikanten:
SALOMON
Voor wie:
Dames
Kromming:
Hybrid / Camber

Randen en belag in perfecte staat.

PRIJS IS ZONDER BINDING: U kunt de binding kopen volgens uw keuze in de sectie SNOWBOARD BINDINGEN.

Pak enorm terrein aan, surf door pow en blijf goed voor de bemanning op één pijlkoker die sneeuwmuze doodt. Het Salomon Rumble Fish Snowboard is gesinterd voor supersnelle sensaties, met een lichte en krachtige Ghost Green Core die krachtig en toch licht is voor een rit die allesbehalve smerig is. Wanneer de dag zo goed is dat je geen enkele bergcontour onontdekt wilt laten, spring dan op je Rumble Fish en stroom waar je stroom van stoken je naartoe brengt.

KENMERKEN:

-Rock Out Camber - Plat tussen je bindingen voor stabiliteit, camber in de buurt van de voeten voor respons en rocker op de tip / tail voor drukbaarheid.

-Medium Flex - De meest veelzijdige flex omdat hij even snel reageert en vriendelijk is, waardoor renners over de hele berg topprestaties leveren.

-EQ Rad Sidecut - Equalizer en radiale lijnen samengevoegd voor de perfecte balans tussen behendigheid en plezier.

-Ghost Green Core - De Ghost Green-kerncomponenten zijn geselecteerd om pop te optimaliseren en gewicht te verminderen met superlicht paulowniahout.

-Popster Booster - Extra carbon stringers geplaatst in de standaard popster geven je alle energie van onder je voeten die uitstraalt naar de tip en tail, voor maximale pop.

-Biax MD - Europese glasvezellagen met gemiddelde dichtheid garanderen een consistent kwaliteitsniveau voor lichte en levendige platen.

-Royal Cork Rails - Bescherm de planeet en uw randen met deze ecoversie van Royal Rubber Rails. Alle impact- en chatter-absorptie die u nodig hebt.

-Sintered EG - Ontworpen voor een supersnelle glijbaan in alles, van verse poeder tot plakkerige lentesneeuw. Gesinterd materiaal zorgt voor een superieure wasbehoud, Gallium versterkt de slagvastheid en de Electra-afwerking zorgt voor een turboglijdheid.

-Fine Stone Finish - Versnel in poeder of zachtere sneeuwcondities.

-Freestyle Edge Bevel - Afgestemde tip en tail met een base edge schuine rand van 2 ° in de primaire contactgebieden en 3 ° tussen de voeten maakt spins en functies veel gemakkelijker.

-ABC Wrapper - Meer pop, minder plastic! ABC Wrapper is een gepatenteerd proces met behulp van structurele bamboe fineer om het glasvezel- en harsgehalte in elk bord met 40% te verminderen. Bij traditionele ABS-zijwanden wordt de bijl vervangen door waterdichte bamboestaven.

-Bindingscompatibiliteit

-2 x 4 patroon invoegen

SPECIFICATIES:

-Terrein: Freestyle, All Mountain More

-Niveau: Gemiddeld Gevorderd Meer

-Type rocker: Rocker / Camber / Rocker Meer

-Vorm: True Twin

-Flex Rating: Gemiddeld Meer

-Bindend bevestigingspatroon: 2x4

-Kern / Laminaten: bamboe, koolstof, kurk, hout