dames snowboard SALOMON WONDER, Cross profile, Popster, Royal rubber pads, Centered stance, Freeride, Directional twin, BiteFree edges, Flatout CAMBER
uitverkocht
Korting 49%
445 €

230 €

Toevoegen aan verlanglijst
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reference:
SN220152
Fabrikanten:
SALOMON
Voor wie:
Dames
Kromming:
Flat / Camber

Randen en belag in perfecte staat.

PRIJS IS ZONDER BINDING: U kunt de binding kopen volgens uw keuze in de sectie SNOWBOARD BINDINGEN.

De Salomon Wonder is een echte alles-kunner. In tegenstelling tot de Salomon Rumble Fish heeft de Wonder de focus meer liggen op park en piste. De wat zachtere camber met rocker in de tip en tail nodigt uit tot een creatieve speelse manier van rijden. Als je de Wonder op zijn kant zet ervoor je de grip en controle van een echt carve board. Een perfecte keuze voor de beginnende of intermediate rijdster die op zoek is naar 1 board voor de hele berg.

Camber tussen de voeten voor een betere controle, pop en landing stabiliteit. Rocker in de tip en de tail voor moeiteloos drijfvermogen zowel voorwaarts als switch.

Quadratic

De radius van de staalkant is aan de voor- en achterkant groter dan in het midden van de staalkant. Dit geeft een bocht een soepele in- en uitstuurfase, met een versnelling in het midden van de bochten.

Freestyle Edge Bevel

De tip en de tail worden 2 graden gedetuned, hierdoor is deze minder snappy tijdens de in- en uitstuurfase. Tussen de tip en tail (taillering) wordt de kant teruggeslepen met 2 graden, hierdoor heb je de best mogelijk kanten grip, zonder dat deze “hapt”.

+15% meer pop. Maximaliseert de natuurlijke snap en krachtige pop van hout met Popster’s shaped core profiel. Het voelt aan alsof je skateboard zijn kicktail eindelijk vastzit aan je snowboard.

-Ghost Basalt Stringers

-Basalt Stringers zijn vastgenaaid in een triax laag voor een reactieve pop, stabiliteit op hogere snelheden en voor makkelijke manoeuvreerbaarheid voor als je rustig aan wilt doen.

-Aspen Select Core

-Elke FSC gecertificeerde houten strip is met de hand geselecteerd om ongelijke core kwaliteit en lichtheid te garanderen.

-BASE

-Sintered

-Een industrie standaard voor kwaliteit sintered base materialen. Verzorgt een balans tussen de snelheid die gecreëerd door een hard oppervlak en goede wax behoud.

-Standard Stone Finish

-TOPSHEET

-BA MD

-Een glasvezel laag garandeert een consistente kwaliteitsniveau voor lichte en levendige boards.

-SIDEWALL

-Royal Rubber Pads

-4mm zachte Royal Rubber (Royal betekend extra dik) blokken zijn geplaatst in de hoge druk zones van de ABS sidewall. Dit dempt vibraties en verzacht harde impacts.