snowboard NEVER SUMMER RIPSAW X, All mountain, Twin shape, Power grip sidecut, CAMBER/rocker
uitverkocht
Korting 52%
720 €

350 €

Toevoegen aan verlanglijst
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reference:
SN220183
Fabrikanten:
NEVER SUMMER
Voor wie:
Unisex / Heren
Kromming:
Rocker / Camber

Randen en belag in perfecte staat.

PRIJS IS ZONDER BINDING: U kunt de binding kopen volgens uw keuze in de sectie SNOWBOARD BINDINGEN.

Met de Ripsaw kun je over de gehele berg knallen van het park tot aan de poeder. Dit all-mountain board heeft een stijvere flex en maakt gebruik van het legendarische dempingssysteem van Never Summer. Hierdoor kun je ervan uit gaan dat je met dit board kan knallen en dat die onder alle omstandigheden presteert.

DETAILS:

Ripsaw Rocker Camber Profile

2 maal camber onder de voeten die langer doorlopen met rocker in het midden en bij de tip en tail. Dit zorgt voor een agressievere kantengrip met meer pop.

Extended Transition Area

Een klein en plat gedeelte in het profiel van het snowboard voor meer drijfvermogen en bochten initatie.

Vario Power Grip Sidecut

Vario Power Grip Sidecut maakt gebruikt van meerdere radiussen waardoor je extra contactpunten krijgt. Het platte deel wordt één groot contactpunt wanneer je dit flext maar zonder druk erop gaat dit niet zijn kanten pakken. De uiteindes van het board hebben een kortere radius waardoor je sneller bochten initieert.

Low Profile Tip/Tail

Een laag profiel in de tip en tail van je snowboard zorgen ervoor dat je meer contact hebt met de ondergrond. Hierdoor wordt je afzet en landingen beter en gaat je board minder ploegen door de sneeuw.

CORE

Carbon VXR Laminate Technology

Carbon VXR loopt van de inserts naar de effectieve staalkant in een V vorm en geeft meer torsiestijfheid aan het board. Hierdoor stuurt het board sneller in maar krijg je ook nog eens meer pop in je board.

STS Pretensioned Fiberglass

STS fiberglass is voor gehard en bespannen laminaat dat beter blijft hechten in de kern van het board. Hieraan hebben de Never Summer boards hun bekende kracht en prestaties aan te danken.

+/- 45 Fiberglass Laminate

Bi-Lite Fiberglass

Bi-Lite fiberglass maakt gebruik van veel van de goede eigenschappen van het STS fiberglass alleen is dit nog lichter in gewicht. Dit maakt het perfect voor zowel freestyle als freeride, zonder dat je inleverd op duurzaamheid.

NS Custom Flightcore

BASE

Durasurf XT Sintered 4501 Base

Crown Plastic is één van de marktleiders als het om sintered materialen gaat en maakt de Durasurf Sintered 4501 base speciaal voor Never Summer. Een base met een hoge dichtheid voor meer snelheid en duurzaamheid.

TOPSHEET

Matte Topsheet

De premium topsheets van Never Summer zijn Licht en kunnen tegen een stootje dankzij het thermoplastic en futuristische textuur. Het werkt ook goed als natuurlijke stomp pad omdat deze topsheet meer grip heeft dan standaard topsheets.

SIDEWALLS

RDS 2 Damping System

Bij dit systeem wordt extra gewicht bespaard door 3 dunnere dempingslagen te lamineren. Hierdoor krijg je de perfecte combinatie van stabiliteit en absorberen. Dit zorgt voor de perfecte balans tussen freeride stabiliteit en freestyle levendigheid.

Elastomeric Underfoot Stabilizers

Onder de bindingen worden de vibraties opgevangen die ervoor zorgen dat je landingen zachter worden, je harder kan gaan en je voeten minder snel moe worden.

Sintered P-tex Sidewall

Geen ABS sidewaal maar P-tex! Een P-tex sidewall is niet alleen steviger maar blijft ook sterk onder variërende temperaturen.

P-tex Tip and Tail Protection

Met de P-tex tip en tail wordt de houten constructie van je board beschermt. Bij een harde botsing kan water minder snel naar de kern lekken en is de schade makkelijk te repareren.