skihelm/snowboardhelm MARKER AMPIRE W, Purple, verstelbaar ( NIEUW )
uitverkocht
Korting 52%
187 €

90 €

Toevoegen aan verlanglijst
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reference:
HE220152
Fabrikanten:
MARKER
Voor wie:
Dames

De AMPIRE, met zijn hybride schaalconstructie, slank ontwerp, X Dry-voering en ventilatie met 2 standen voor klimaatregeling, heeft de tand des tijds doorstaan. Onze 360 graden EDGE-bescherming verbetert de duurzaamheid, het esthetische uiterlijk en de levensduur. We zijn er trots op een van de eersten te zijn die de fidlock-gesp hebben toegepast, die het mogelijk maakt om deze met één hand te openen en vast te maken, zelfs bij de koudste temperaturen. De ´Fleece´ varianten bevatten onze X Dry Fleece voering voor extra comfort en warmte.

Kenmerken:

- Hybride schaal

- MarkAIR-kanaalsysteem

- 2-standen klimaatregeling

- RTS Fit-systeem

- Xdry Performance Lining / X Dry Fleece veering

- Fidlock OG Snap

- Afneembare oorkussens Klaar voor audio

- Helm tas

Specificaties:

- Constructie: Hybride schaalconstructie

- Bescherming: 360 ° randbescherming

- Certificering: CE EN 1077 2007 Klasse B

- Gewicht: 445 gram

Technologie:

HYBRIDE SCHAALCONSTRUCTIE:

Het beste van twee werelden: de HYBRID SHELL CONSTRUCTION combineert de gewichts- en comfortvoordelen van IN MOLD-technologie met de robuustheid van de hardshell-constructie. Bij een crash is de harde schaal niet alleen zeer duurzaam, maar verdeelt hij ook de druk over het oppervlak. De extra lichte IN MOLD-schaal voor het onderste hoofd wikkelt zich om de hele achterkant van het hoofd om optimale bescherming te bieden. Het eindproduct is een eersteklas helm met ultramoderne technologie, een laag totaalgewicht, uitstekend comfort en een ABS-buitenschaal voor maximale duurzaamheid, topventilatie en een mooie uitstraling die ook na intensief gebruik aantrekkelijk blijft.

MARKAIR KANAALSYSTEEM:

Helder zicht en een koel hoofd. Het complexe MarkAIR KANAALSYSTEEM, dat in alle MARKER-helmen wordt gebruikt, is het meest geavanceerde temperatuurregelsysteem dat beschikbaar is. Het bestaat uit een nauwkeurig berekend netwerk van ventilatieopeningen en luchtkanalen om de ventilatie van de buitenschaal te combineren met binnenkanalen van de EPS-schuimkern. Hierdoor kan het MarkAIR KANAALSYSTEEM letterlijk de warme, vochtige lucht uit de bril "zuigen", deze langs de luchtkanalen en uit de helm "zuigen" om het beslaan van de bril aanzienlijk te verminderen. Tegelijkertijd is er een constante en aangename luchtstroom om het hele systeem te koelen en automatisch te regelen. Dit zorgt in elke situatie voor een koel hoofd, zonder dat handmatige aanpassingen nodig zijn.

2 POSITIE KLIMAATREGELING:

De ventilatie in de helm kan worden geregeld met behulp van de verstelbare 2 POSITIE KLIMAATREGELING (gedeeltelijk of volledig gesloten). Dit werkt zelfs met handschoenen aan en tijdens het rijden! Verplaats de schuifregelaar om de luchtvolumes af te stemmen op uw persoonlijke warmtevoorkeuren. Uiteraard helpt het MarkAir KANAALSYSTEEM uw hoofd warm en droog te houden, zelfs als de bedieningselementen volledig zijn gesloten. Volledig geopend voorkomt het speciale ontluchtingsontwerp dat de kop groeit

RAND BESCHERMING:

Alle MARKER IN MOLD- en HYBRID SHELL-helmen hebben een extra polycarbonaatplaat aan de onderkant voor extra bescherming bij een zijdelingse botsing. Dit beschermt de helm ook tegen deuken en deuken tijdens transport of dagelijks gebruik. De verschillende modellen zijn verkrijgbaar met 180 °, 270 ° of 360 ° RANDBESCHERMING.

RTS FIT SYSTEEM:

Draai op maat - er is geen eenvoudigere manier. De driepuntsconstructie aan de achterkant van het hoofd past zich dankzij de instelknop in enkele seconden aan uw persoonlijke hoofdvorm aan. Dit vertaalt zich niet alleen in een hoog draagcomfort, maar ook in een perfecte en toch aangename pasvorm. Tijdens een val wil je een helm die precies goed zit en niet wegglijdt, zodat je hoofd echt beschermd is.

XDRY FLEECE VOERING:

Hoogwaardige, lichtgewicht en donzige fleece binnenvoering voor aangename warmte en een droog helminterieur. Zoals je zou verwachten: Verwijdert snel en kan met de hand worden gewassen in lauw water.

FLEECE LINER:

Een extra warme, donzige fleece die uitsluitend wordt gebruikt in de ´´Fleece Liner´´ Helmen. Het verhoogt het draagcomfort en voorkomt dat het hoofd afkoelt. Verwijdert snel en is met de hand wasbaar in lauw water.

FIDLOCK OG SNAP:

De revolutie voor helmsluitingen - buitengewoon handig in gebruik. De FIDLOCK OG SNAP is de eerste magnetische veiligheidssluiting met een schuifmechanisme dat met één hand kan worden geopend en gesloten. Dit zorgt voor een extreem veilige houvast bij een botsing, maar kan ook met een skihandschoen zeer snel worden bediend en is ontworpen om te voorkomen dat uw huid bekneld raakt.

VERWIJDERBARE OORKUSSENS - AUDIO KLAAR - NATUURLIJKE AUDIO REGELING:

Deze verwijderbare oorkussens zijn ontworpen met het oog op ergonomie en bieden een comfortabele pasvorm en uitstekende thermische isolatie. Als u op enig moment uw omgeving ongefilterd wilt kunnen horen, kunt u met het NATURAL AUDIO REGULATION-systeem de inserts zonder meer verwijderen. Alle oorkussens (behalve KOJO) zijn natuurlijk ook AUDIO READY - compatibel met alle huidige muziekspelers en smartphones. Beide oorkussens zijn snel en gemakkelijk te verwijderen en kunnen in lauw water worden gewassen.

Onverpakte goederen geleverd zonder originele doos