snowboard bindingen BURTON STILETTO IBK, black/silver
Gebruikt uitverkocht
Korting 78%
225 €

50 €

Toevoegen aan verlanglijst
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reference:
SV220046
Fabrikanten:
BURTON

Snowboard binding is volledig functioneel, maar sommige onderdelen hebben mogelijk een vervangen onderdeel, dat in kleur kan variëren.

XS:19-22.5 ; S:23-26,5 ; M:27-28.5 ; L:29-29.5 ; XL:30-32

De Stiletto is een van de meest populaire Burtonbindingen en versterkt de vrouwenspecifieke kenmerken voor een lichtgewicht en feel-good ondersteuning. Zachter flex dan de Scribe en met meer prestaties dan de Citizen, levert de Stiletto veelzijdigheid en comfort die het gemakkelijk maken om je vaardigheden te verbeteren. Elk stukje van deze binding is ontworpen en ontwikkeld voor de manier waarop vrouwen rijden

Highback

Het ergonomische gekante Highback ontwerp volgt de natuurlijke contouren van jouw linker en rechter been om controle en comfort te maximaliseren.

Living Hinge™ technology haalt hardware en gewicht weg en zorgt dat je je Forward Lean en hi-back rotatie onafkankelijk kunt verstellen. Des te hoger de Forward Lean hoek op jouw highback is, des te sneller zijn je bochten op je hiel-kant Slinger ze naar voren voor ijzige slagen in de pijp of zet ze terug om te jibben. Voor waanzinnige micro-verstelbaarheid, geeft het DialFLAD™ systeem je alle vrijheid

Baseplate

Vloeiend en speels voor relaxte, ontspannen cruises. Met een geminimaliseerde polycarbonaat baseplate, zorgt Re:Flex™ voor een enorme extra board flex, gevoel en reduceert gewicht. Re:Flex™ FullBED demping zorgt voor een demping onder de voet voor extra comfort waardoor je minder snel moe wordt. Aan de baseplate verankerd maakt z'n verborgen design het gemakkelijk om de hardware te monteren.

Straps

De Reactstrap™ heeft een 3D® gevormde, triple axis spine constructie voor ultra responsieve omhulsel van iedere boot. Het minimalistische design van de SuperGrip Capstrap™ verandert twee materialen in één technisch gevorderde teen strap. Een steviger materiaal in de graat zorgt voor een ondersteunend, licht skelet, terwijl een zachter gegoten materiaal zorgt voor extra schoenomvang comfort. De Smooth Glide™-gespen zijn voorzien van lichtgewicht aluminium en lichtgewicht polycarbonaat hendels die je seizoenenlang vloeiende, soepele en betrouwbare ratelkracht bieden.

Eigenschappen

Lichtgewicht polycarbonaat Re:Flex™ baseplate

Canted Living Hinge™ Hi-Back met DialFLAD™

Reactstrap™

Supergrip Capstrap™

Smooth Glide™ Buckles

Re:Flex™ FullBED demping systeem

Past op de meest gebruikte bevestigingssystemen

Women's-Specific True Fit™ Design

Gemaakt van ReGround materiaal voor minder afval

Reactie: Middel