nieuwe kinder snowboard schoenen THIRTYTWO KIDS BOA, white/pink ( NIEUWE )
uitverkocht
Korting 36%
185 €

120 €

Toevoegen aan verlanglijst
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reference:
ST220150
Fabrikanten:
THIRTYTWO
Voor wie:
Kinder / Junior

Trek erop uit met deze door surf geïnspireerde Zephyr, Nu met het handige BOA systeem. Deze zachtere schoen met een vergevende flex (4/10) maakt het een goede schoen om comfortabel op door te leren. Of je nu het park in wil, de piste’s af op juist hierop jezelf verbeteren dat kan allemaal comfortabel met deze schoen.

Vergevende BOA snowboardschoen

Deze zachte flex boa schoen is jou vriend in progressie. Ook de Team liner is een volledig te molden liner. Hierdoor heb je zelfs in deze prijsklasse een goed vervormbare schoen voor ieder type voet. Met de BOA heb je een goede sluiting die altijd goed aan te passen is. Wil je veel voor weinig en een BOA sluiting ? Sla deze dan niet over.

De Team liner doet eigenlijk qua optie’s niet veel onder voor de performance liner, het is vooral het materiaal wat er wordt gebruikt wat hier het prijsverschil maakt. In de Team liner zit een erg goed ondersteunende zool zodat je kramp en andere ongemakken goed kan verhelpen.

32 gaat niet voor een out of the box fit maar voor een long lasting fit, deze schoenen hebben tijd en warmte nodig! Daarom raden we je aan ze dit ook te geven. Dit doen wij ook graag voor je.

Onverpakte goederen geleverd zonder originele doos