dames skischoenen SALOMON X PRO 90 W, MY CUSTOM FIT 3D, CUSTOM shell, OVERSIZED pivot ( TOP staat )
Gebruikt uitverkocht
Korting 75%
391 €

100 €

Toevoegen aan verlanglijst
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reference:
LK_0810
Fabrikanten:
SALOMON
Voor wie:
Dames
Type skiër:
Beginner / Recreatief / Gevorderde / Expert
Type skischoenen:
All mountain

De nieuwe X PRO 90 W -schoen is een model voor dames van SALOMON. Deze schoen garandeert veelzijdige prestaties, zowel in termen van glijden als van comfort dankzij het bewezen ontwerp van het X PRO-assortiment en het Custom-verwarmingssysteem.

Op prestatiegebied zorgt de medium flex van 90 ervoor dat je snel vooruitgangoekt op elke ondergrond. De Twinframe-constructie en de Oversized pivot garanderen veerkracht, progressieve flex en optimale krachtoverbrenging. De comfortabele binnenschoen is speciaal ontworpen voor vrouwen en via de personaliseerbare schaal kun je de fit nog beter aanpassen. De Custom Heat Connect-technologie is een ingebouwd verwarmingssysteem dat je via je smartphone kunt bedienen om de gewenste temperatuur tijdens het skiën in te stellen.

Deze schoen zorgt voor optimaal comfort zonder de prestatie te benadelen. De meest veeleisende skiesters zullen er tevreden over zijn

Technische Eigenschappen :

- Twinframe-technologie : constructie met specifieke stijve zones waar deze nodig zijn voor meer controle en betere sensatie.

- 360° Custom shell.

- Custom heat connect : verwarmingstechnologie voor maximaal 18 uur warmte. Eenvoudige instelling met de +/- knoppen boven op de schoen. Compatibel met een mobiele app.

- Speciale beugel van PU voor vrouwen met instelsysteem dat is aangepast aan vrouwenkuiten. Schaal van PU.

- Vrouwelijke binnenschoen My custom Heat 3D Pro.

- 4 aluminium micro-haken + strap 35 mm.

- Oversized pivot 24 mm.

- Toolfree afstelling.