skischoenen ATOMIC WAYMAKER R80, SKI/WALK, Grey/green, micro, macro, LIVE FIT system
Gebruikt uitverkocht
Korting 64%
313 €

115 €

VRAAG OVER HET PRODUCT ?
Toevoegen aan verlanglijst
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reference:
LK_0889
Fabrikanten:
ATOMIC
Voor wie:
Unisex / Heren
Type skiër:
Beginner / Recreatief / Gevorderde
Type skischoenen:
Freeride / Freestyle / All mountain

Voor progressieve all mountain ski je nodig hebt veelzijdigheid en de Waymaker is één van de meest veelzijdige laarzen je kunt krijgen. De drie gesp ontwerp wikkelt de voet zo stevig als een vier gesp laars, wat betekent dat je max krachtoverbrenging en een eenvoudige bediening op hetzelfde moment. De Free / Lock System en de keuze van de grip pads maakt wandelen en skiën overal super eenvoudig. En dit jaar hebben we een gesp die is extra licht en gemakkelijk te hanteren toegevoegd.

Kenmerken:

3M ™ ThinsulateTM isolatie: Waymaker liners komen met 3M TM Thinsulate TM Insulation om de voeten warm en responsief, zelfs in extreem koude en vochtige omstandigheden.

GRATIS / LOCK-SYSTEEM: Til de hendel en de manchet ontgrendelt van de shell voor gemakkelijker te wandelen, in- en uitstappen. Druk de hendel naar beneden en de manchet sluizen mechanisch terug, het verstrekken van 100% vermogen op de weg naar beneden

CARBON SPINE: Carbon versterkte gebieden in manchet en shell toename reactiesnelheid en overbrenging van het vermogen, terwijl het houden van gevoel en gevoeligheid aan de voorkant van de schoen.

LEEF FIT PERFORMANCE: We hebben een speciale live Fit zone die op de zijkant van de voet om deze gemeenschappelijke hot spot te elimineren, terwijl de mediale zijde van de schoen vast voor de krachtoverbrenging en kantengrip blijft.

40 mm Velcro Strap

6000-serie Alu Buckle