snowboard SALOMON OH YEAH, WOODCORE, sidewall, FLAT/camber
Gebruikt uitverkocht
Korting 50%
379 €

190 €

Toevoegen aan verlanglijst
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reference:
SNB_18125
Fabrikanten:
SALOMON
Voor wie:
Unisex / Heren
Kromming:
Flat / Camber

Randen en belag in perfecte staat.

PRIJS IS ZONDER BINDING: U kunt de binding kopen volgens uw keuze in de sectie SNOWBOARD BINDINGEN.

Salomon Oh Yeah Snowboard Woman zorgt voor maximale explosiviteit, stabiliteit, weerstand en demping tijdens verschillende freestyle bewegingen die je op de piste doet.

De Popster en Aspen Strong houten kern heeft verschillende soorten diktes op verschillende plaatsen op het snowboard , wat de explosiviteit, pop, duurzaamheid en flex verhoogt, mede dankzij de glasvezel en de gepolijste afwerking op de steen die het sneller maakt in elke conditie van de sneeuw.

De Rock Out Camber lokaliseert de camber tussen de voeten en de rocker op de spatel en staart. Het Franse huis combineerde Equalizer en Radial rechte lijnen om uitstekende wendbaarheid op het terrein te bieden. Dit freestyle snowboard wordt geleverd met rubberen pads op de zijwanden om trillingen en vermoeidheid te verminderen.

Oh Yeah brengt soepele behendigheid en leuk carven zonder pop op te offeren. Geladen met freestyle-gerichte technologie zoals Rock out Camber voor perfecte flex, terwijl eersteklas demping hobbels helpt verzachten. Voor iedereen die freestyle rijden wil ontdekken.