skihelm/snowboardhelm SHRED BUMPER NOSHOCK WARM TIMBER green, verstelbaar ( NIEUW )
Korting 58%
187 €

80 €

Toevoegen aan verlanglijst
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reference:
HELM_1691
Fabrikanten:
SHRED
Voor wie:
Unisex / Heren / Dames / Kinder / Junior

De Shred (ski)helm in het assortiment. Deze helm is namelijk uitstekend te combineren met de Stupefy Trooper of Smartefy Trooper CBL Goggle. De groene kleuren komen perfect overeen.

- Multi Impact : Sterke en duurzaam EPP Foam voering voor superieure bescherming bij meerdere impacts

- Shred Shield : Is een super duurzaam, sterk en flexibel copolymeer shell speciaal ontworpen om te gaan met onze multi impact en noshock multi-effect liners.

- Infinite R.A.A. : Gepatenteerd systeem die de effecten van rotatie versnellingen van het hoofd minimaliseert bij het vallen. De 8 punten van absorptie zorgen ervoor de de impact over het geheel oppervlakte verspreid wordt. De binnenste laag is gemaakt van een glijdende oppervlakte en elastische absorberende laag.

- Ice : Emergency identifier technologie. Rampenbestrijders kunt tekst SMS de PIN-code die wordt geleverd bij elk Shred helm.

- No Season : Super duurzaam multi-impact helm gecertificeerd volgens de VS en de EU-regelgeving voor de fietsen, wintersport, skateboarding en watersporten.

- Fit perfect Finder : Fit-systeem met draaiwiel en 3 hoogte standen die kunnen worden aangepast aan verschillende posities voor een volledig aanpasbare pasvorm en skibril integratie.

- Shred Vent air control for comfort and goggles fogging prevention.

- Removable Lining and Ear/Neck pads for easy cleaning.

- Beanie Compatible.

- Front Ventilation Plugs.

- Audio Integration Compatible.

- Removable goggle buckle.

Onverpakte goederen geleverd zonder originele doos