ski's HEAD SUPERSHAPE i.SPEED SW, ERA 3.0s, GRAPHENE, KERS system, grip walk + Head PRD 12
Gebruikt uitverkocht
Korting 57%
798 €

350 €

Toevoegen aan verlanglijst
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Reference:
LY190202
Fabrikanten:
HEAD
Binding:
Head PRD 12
Voor wie:
Unisex / Heren
Type ski:
Slalom / Race / Reuzeslalom / All mountain / All round
Type skiër:
Recreatief / Gevorderde / Expert

Randen en belag in perfecte staat.

De Head i.Supershape Speed is een smalle race georienteerde pisteski voor de gevorderde skiers met een serieuze verslaving aan snelheid. Zowel het super snelle belag, de handgemaakte Worldcup Sandwich Cap Construction voor de nauwkeurige drukoverbrenging, de wendbaarheid en de stuurbekrachtiging door de cetrale Graphene, maken de ski lichter en geven hem een harmonieuze flex, die het inzetten van bochten dynamischer en makkelijker maakt.

Graphene

Grafeen is een tweedimensionaal materiaal dat bestaat uit een enkele laag koolstofatomen gerangschikt op een rooster met een hexagonale structuur. Het is het basiselement van andere koolstof allotropen. Grafeen is 200 keer zo sterk als staal. WAIT WHAT?? Dit maakt de ski dus super stijf zonder hem zwaar te maken

Kers

Kinetic Energy Recovery Systems worden voornamelijk gebruikt in Formule 1, Head dacht daar anders over en hebben dit toegepast in de ski’s. Doormiddel van Kers word er energie opgewekt tijdens de bocht insturen en losgelaten als je de bocht uit komt.

Era 3.0 S

Era 3.0 is een combinatie van rocker, radius en rebound wat zorgt voor ski eigenschappen die passen bij elk skigedrag.